Youtube embedded videos

Inbäddade videoklipp från Youtube på över 30 miljoner webbplatser

Youtube Shorts

YouTube-videor bäddas nu in på över 30 miljoner webbplatser, vilket gör det till den mest populära videospelaren på internet.

Användarna älskar det, men det finns områden där förbättringar behövs, särskilt när det gäller att bädda in dem på din egen webbplats.

Fördelar:

  1. Lätt att använda och hantera: YouTube gör det enkelt för alla att bädda in videor på sina webbplatser.
  2. Gratis lagring: Att använda YouTube för videohantering på din webbplats är kostnadsfritt.
  3. Ökad synlighet och trafik: Genom att länka till din webbplats från YouTube-videor kan du locka till dig betydande trafik och öka din synlighet online.

Nackdelar:

  1. Trafikomledning: YouTube lockar användare tillbaka till sin plattform med rekommenderade videor, vilket kan leda till att din webbplats tappar trafik och i värsta fall kan innebära att din besökare leds in till en av dina konkurrenter.
  2. Dålig varumärkesupplevelse: YouTube-spelaren kan förstöra din webbplats varumärkesbild med sina egna logotyper och knappar.
  3. Bristande kundsupport: YouTube erbjuder inte tillräckligt med kundsupport för användare som har problem med sina inbäddade videor.
  4. Godtyckliga regler och varningar: YouTube kan ta bort dina videor eller din youtubekanal utan förvarning om de anser att ditt innehåll bryter mot deras riktlinjer.

Sammanfattningsvis

Plopeo är den bäst lämpade videospelaren för företags webbplatser. Det är en plattform skapad specifikt för att publicera videor på företags-webbplatser.

Förutom att undvika nackdelarna med att riskera att leda ens egna besökare till konkurrenters videoklipp, dålig uppspelningsupplevelse, bristande kundsupport och godtyckliga regler och varningar som kan leda till avstängt konto, har Plopeo video-widgets också klickbara element och knappar med hög konverteringsfrekvens samt att allt videomaterial brandas med företagsnamn, er logga, ert budskap och er grafiska profil.

Dessutom ingår det alltid personlig Onboarding med Plopeo, vi ser till du får ett bra resultat. I Plopeo administreras och publiceras allt ert videoflöde via vår enkla och smarta plattform.